PS! Hvis du vil at siden skal bestå med flere breaking nyheter og andre saker – vipps gjerne til 90280763! Don’t take it for granted 😉

Fyllingen er virkelig på jobb denne off-seasonen. Først signerte de Ljubomir Campara og Nikola Vasojevic fra Frøya, før AltomNBA nå får opplyst at en avtale med Niko Skouen er i boks. Han kommer fra spill for Bakken Academy og Kongsberg Miners sist sesong, men for gruvearbeiderne fra Kongsberg ble det ingen kamper fordi koronaviruset satte en stopper for resten av sesongen.

Skouen forteller selv at han fikk en fulltidsjobb som personlig trener hos Family på Danmarksplass i Bergen.

– Det passer som hånd i hanske. Jeg fikk 12 kunder på 12 dager og å hjelpe andre mot mål er kjempemotiverende og noe jeg vil drive med fremover. Mest naturlig hadde det vært å vende nesen mot gamleklubben Frøya, men fordi de satser på å bygge klubben som inkluderer skolebesøk, coaching og annet enn bare spill, så var det ikke nok timer i døgnet for at det skulle være mulig.

Han håper også å komme inn på kroppsøvingstudiet på UiB.

– Jeg fikk samtidig lekt med tanken om å spille med Magne (Fivelstad), Karl (Otabor), Peter Bullock og flere jeg har vokst opp med. Jeg har sett opp til trener Calix (Ndiaye) og hans syn på basket siden jeg var ung. Sammen med broren Bouna har vi fått trent jevnt oppover, og jeg gleder meg til å utvikle meg under Calix og gjengen, sier Skouen.

– Målet hver kamp blir jo å spille så godt sammen som leder til seirer.

– Han er en stødig skytter med gode tall og dette er en posisjon Fyllingen har det største forbedringspotensialet på, sier Fyllingen-boss Stein Håkon Nes.

I tillegg får Altom opplyst at August Kristiansen er tilbake i Fyllingen. Dermed blir han gjenforent med broren Edvard.

PS! Hvis du vil at siden skal bestå med flere breaking nyheter og andre saker – vipps gjerne til 90280763! Don’t take it for granted 😉

Les mer om Niko og bli bedre kjent med skarpskytteren:

Hva er status med de norske gutta på college? Les her!

Kari Kyrkjebø reiser hjem fra USA og college. Hvorfor? Les her!