Vil du tjene penger på NBA? Det er ikke enkelt, for du må:


  • Vite hvilke lag som møter hverandre og se an match-upen
  • Hvilke spillere på lagene som er skadefrie og hvem som er skadet. Mangler Cleveland Cavaliers LeBron James eller Kyrie Irving og de møter et av de beste lagene kan det være smart å spille på motstanderlaget, som kanskje har full tropp.
  • Om laget har akkurat spilt kamp – er de back-to-back(spiller to netter på rad) eller hatt lenger hvile? Er det tidsforskjeller i byene som kan påvirke lagene?
  • Hvem som møter hverandre i de forskjellige posisjonene – har det ene laget en Center på 220 centimeter, mens de andre har en på 205 centimeter? Sitter du på mye informasjon kan du komme en lang vei, men synonymt for NBA-betting er at bookiene har mye peiling og når du stiller spørsmålstegn ved oddsen er det ofte en grunn til det – kanskje ikke du vet det selv engang.

Betting handler om å være i forkant, du må vite hva du driver med. Det kan du for eksempel gjøre på Bet365, som har et bredt utvalg på basketball. Du kan spille på hvem som skal vinne, du har spillerspesialer og du kan tippe på hvem som scorer flest poeng i hver periode.

Betting handler om å vinne penger. Som flere sier – betting er ikke en sprint, det er et maraton. Du kan ikke alltid regne med å være i pluss på noen få spill, men spiller du i lengden og jobber systematisk og er flink, kommer du deg i pluss.

Følgende lag har vunnet NBA-mesterskapet minst fire ganger: Boston Celtics, Los Angeles Lakers, Chicago Bulls og San Antonio Spurs. Følg med på ligaen og hvordan nettopp disse gjør det. Du kan spille på lagene og tippe om de vil vinne NBA-sluttspillet som begynner i juni. Du kan spille på om du tror lagene kvalifiserer seg til sluttspillet eller ikke.

Oscar Robertson er den eneste spilleren i NBAs historie som snittet på en triple-double gjennom en hel sesong. På tross av dette vant han aldri prisen for sesongens mest verdifulle spiller.

Russell Westbrook er den eneste spilleren så langt i år som snitter på en triple-double. Klarer han å gjøre det gjennom en hel sesong? Og vil han bli kåret til sesongens mest verdifulle spiller? Dette, og mye annet, kan du spille på.