Den tidligere Tromsø Storm-spilleren Keon Lawrence døde brått og uventet i starten av desember. Den tidligere Storm-spilleren døde etter akutt sykdom. Nyheten sender sjokkbølger blant spillere, andre i klubben og alle andre som har lært han å kjenne. Keon ble kun 32 år og etterlater seg en sønn.

I samarbeid med Tromsø Storm ønsker vi i AltomNBA å gi en heldig vinner der ute en Keon Lawrence-trøye. Klubben har Lawrence-drakter for salg på sine nettsider til 399 kroner, men vi vil også dele ut en trøye før julen.

Klubben har laget en innsamling via Startskuddet gjennom en av klubbens hovedsamarbeidspartnere DNB. Der kan du “kjøpe lodd” ved å gi et bidrag ved å skrive AltomNBA når du gir penger.

– Klubben er veldig glad for initiativet til AltomNBA i denne saken. Siden har blitt en flott bidrag til norsk basketball, sier Tromsø Storm-leder Ørjan Sandvik Hansen.

Hvert lodd koster 10 kroner. For 100 kroner får du ti lodd, mens du får 20 lodd for 200 kroner. Jo flere lodd du kjøper, jo større sjanse er det for at du vinner en drakt og i tillegg støtter en veldig fin og god sak.

Vi trekker en vinner 20.desember, så vil den komme frem i juletider.

– Keon er den importen som har vært flest sesonger i klubben, og den som har blitt elsket høyest. Klubben og hans tidligere lagkamerater ønsker å hjelpe i en tøff tid for familien og KJ. Viktig å vise støtte og kjærlighet til de etterlatte. Keon var elsket og vil alltid bli husket – en viktig spiller i vår historie, sier Storm-leder Ørjan Sandvik Hansen.

Bilderesultat for keon lawrence
Kenneth Webb i samtale med avdøde Keon Lawrence. Webb var en nær venn av Lawrence og trente amerikaneren over en lengre periode. Webb er nå trener i Asker Aliens.

Til de som ikke kjenner til Keon Lawrence og hva som har skjedd:

Den tidligere Storm-spilleren døde brått og uventet den 29. november, kun 32 år gammel. Keon etterlater seg en sønn Keon Jr. (KJ) på 7 år. Klubben har startet en innsamling for å hjelpe familien med utgifter i forbindelse med begravelsen samt opprette et fond til sønnen KJ.

Storm har laget en innsamling via Startskuddet gjennom en av klubbens hovedsamarbeidspartnere DNB. Vi tror dette bidraget vil komme godt med for familien og ikke minst sønnen KJ, som går igjennom tøffe tider nå. Det har allerede blitt samlet inn 15.000 kroner til minnefondet, noe vi syntes er helt fantastisk.

Keon spilte for klubben fire ganger i perioden 2014-2019. Første året ble han fort en publikumsfavoritt, en meget god basketspiller som var spennende å se på og han ble faktisk kåret til Årets spiller i BLNO den sesongen. Etter dette har han ved tre anledninger spilt siste del av sesongen, senest i mars i år. Keon var en sosial og meget hyggelig person som vant mange hjerter i Tromsø, og det er utrolig tragisk at han har gått bort så ung og uventet.

Hvis du ønsker å lese litt mer om Keon sin karriere og hvem han var, intervjuet vi han i denne artikkelen.