Hvert år siden 1951 har NBA arrangert en spesiell treningskamp i midten av sesongen for de beste spillerne i ligaen. Det er god underholdning for fans, samtidig som spillerne får vise frem sine ferdigheter og atletiske evner. Hvem som får spille i All-Star kampen avgjøres av stemmer fra fans, spillere, trenere og sportsjournalister. Som regel er det alltid de samme stjernene som blir valgt, og noen ganger får vi inn spillere som Andrew Christian Wiggins. I år er det mange unge spillere som har gjort seg bemerket; Ja Morant, Darius Garland, Jarrett Allen, Dejounte Murray blandt annet. Årets NBA All-Star kamp er rett rundt hjørnet, noe som betyr at masse høydepunkter er på vei. Før årets All-Star kamp på søndag, skal vi se tilbake på noen av de beste høydepunktene de siste årene.

to iskalde snikskytere, en uskyldig kurv (Damian lillard & Steph curry, 2021)

I fjorårets All-Star kamp fikk vi se to av de beste snikskytterne i NBA på samme lag. Her skyter de uformelt back-to-back 3’ere fra midten av banen. De to pointguardene er begge to fryktløse når de skyter; ice in their veins. Få NBA-spillere er like gode på dype 3-poengere som Damian Lillard og Steph Curry; som har deltatt henholdsvis seks og åtte ganger.

Hakeem olajuwan jr. (Joel Embiid, 2020)

Joel Embiid tar oss tilbake til 90-tallet med dette høydepunktet. Dream Shake er en basketballmanøver som bruker skulderbevegelser, pumper fakes og pivoting for å forvirre en forsvarer. Embiid utfører et av basketballens fineste moves helt magisk og flytende. I år blir dette Philadelphia 76’ers stjernens 5. All-Star opptreden.

pasningen > dunken (Jayson tatum & ben simmons, 2020)

Alle elsker en kraftig dunk eller 3-poeng bomber, men som et samfunn må vi sette mer pris på fine pasninger. Denne pasningen fra 3. gang All-Star Jayson Tatum er både klumsete og fantastisk på samme tid. Pasningen går rett til Brooklyns Nets nyeste medlem, 3. gang All-Star Ben Simmons (Gi oss en hardere dunk neste gang, Benjamin).

*tre flamme-emojier* (Giannis antetokounmpo & steph curry, 2019)

Dette høydepunktet er det All-Star kampen handler om, skape flashy plays og ha det gøy; noe som 6. gang All-Star Giannis Antetokounmpo og Curry gjør overbevisende. Når det er sagt, så skal vi ikke se bort ifra hvor teknisk vanskelig den pasningen og avslutningen er. En av de beste All-Star høydepunktene noensinne.

dynamisk duo (Lebron James & Dwayne Wade, 2019)

Selv om det var ingen overraskelse om at vi skulle få en alley oop fra Dwayne Wade til LeBron James under All-Star kampen i 2019, var det fortsatt fantastisk. James har opptred i hvert eneste All-Star kamp helt siden 2005. (!!!) Wade spilte sin siste sesong i 2019 og var en 13. gang All-Star.

cold like minnesota (Karl-anthony towns & ben simmons, 2019)

Karl-Anthony Towns er en av de mest oversett og undervurderte spillerne i ligaen, don’t at me. De siste årene har den unge ulven utviklet seg til en 3. gang All-Star. Her får Towns ballen av en nydelig pasning fra Big Ben og begår drap på kurven. Rest in peace. Towns er atletisk og allsidig på angrep, noe som passer perfekt for det moderne NBA.

fra drama til høydepunkt (Kevin Durant & russell westbrook, 2017)

Spenning mellom disse superstjerne var skyhøy da 12. gang All-Star Kevin Durant forlot 9. gang All-Star Russell Westbrook for å signere med Warriors. De endte opp på samme lag under All-Star kampen i 2017, noe som var gøy for dramatikkens skyld. Var det beef? Hadde de skværet opp før kampen? Hvem vet. Alt vi vet er at dette høydepunktet er en absolutt banger.