NBA-sesongen er litt over halvveis, og trade deadline nærmer seg. Det gjør også at traderyktene rundt om i ligaen er brennheite for øyeblikket. Jeg har sett på fem forskjellige trades som kan sende stjernespillere over til en utfordrer.

Av Markus W Inderberg

PS! Vi anbefaler deg på det sterkeste å legge til “AltomNBAno” på Snapchat – MYE spennende i vente den kommende uka!

 1. Damian Lillard

Damian Lillard er lett en topp syv Point Guard i NBA, men han fyller 28 i år og la oss være helt ærlige: Portland kommer ikke til å vinne en NBA-tittel i løpet av de neste årene. Alle som kommer inn i ligaen har som målsetting å vinne en NBA-tittel, og det er jeg helt sikker på at Lillard er interessert i også, men hvor kan han gjøre det? Minnesota Timberwolves. Jeg tror at Lillard til Timberwolves kan være den siste delen som fører T`wolves over kneika og gjør dem til en skikkelig contender! Men hvordan gjøre dette?

Slik kan traden gjennomføres:

Timberwolves får: Damian Lillard, Ed Davis og Jake Layman
Portland får: Jeff Teague, Gorgui Dieng, Bazz Muhammad, Tyus Jones, 2018 1st rd pick fra OKC og 2019 2nd rd pick fra Miami

Husk å følge oss på Facebook for oppdateringer om NBA!

2. DeMarcus «Boogie» Cousins

Sannheten er at DeMarcus “Boogie” Cousins har prøvd å bytte lag for å vinne en NBA-tittel før, men det fun ket ikke. Boogie er – om ikke den beste – en topp 3 center i NBA og han kan gjøre de fleste lag både to og tre ganger bedre enn det de er nå. Boogie er i likhet med Lillard og Wall 90`modell og nærmer seg 30-årene og han vil vinne en NBA-tittel, men det skjer ikke i New Orleans. Det spekuleres i om at Boogie drar til Washington nå i sommer når kontrakten går ut,
men jeg tror jeg har noen som passer han bedre, og gir New Orleans noe istedenfor at han drar gratis.

Slik kan traden gjennomføres:

Bucks får: Cousins og Omer Asik
Pelicans får: John Henson, Mirza Teletovic, Thon Maker, Malcolm Brogdon, Wizards 2020 2nd round pick og Nuggets 2019 2nd round pick.

3. John Wall

John Wall er enda en point guard som nærmer seg 30 år, og kommer stadig lengre unna en NBA-tittel. John Wall er etter min mening den nest beste point guarden i Eastern Conference, og da fortjener han bedre enn et lag som ikke kommer lenger enn
semifinalene i øst – hvis de har flaks. Men jeg stiller samme spørsmål her som jeg stilte om Lillard, hvor passer han hen? Mitt svar: San Antonio Spurs. Jeg mener at allerede nå så er Spurs veldig nære å kunne slå GSW, men de mangler den siste lille biten, og den biten kan være John Wall.

Slik kan traden gjennomføres:

Spurs får: John Wall*
Wizards får: Patrick Mills, Dejounte Murray, Spurs 2023 1st round pick og 2023 2nd round pick.
*John Wall kan ikke trades før 26. Juli 2018

4. Anthony Davis

Anthony Davis er bare 24 år, men han begynner nok allerede nå å skjønne at det kan bli vanskelig å vinne en NBA-tittel i New Orleans. Davis har vist seg å være den kanskje mest spennende spilleren i NBA under 25 år, men ikke engang han og kanskje den beste centeren i ligaen, DeMarcus Cousins, klarer å få New Orleans til å bli en utfordrer til de beste lagene i vest. Jeg tror og mener at New Orleans bør starte en rebuild igjen, og det er et lag i ligaen som er perfekt til å hjelpe de. Det er Cleveland Cavaliers.

Slik kan traden gjennomføres: 

Cavaliers får: Anthony Davis og Alexis Ajinca

Pelicans får: Tristian Thompson, Iman Shumpert, Channing
Frye, 2018 1st rd pick fra Brooklyn og 2020 2nd rd pick fra
Miami.

 

5. Blake Griffin

Blake Griffin har tatt over som superstjernen I LA etter at Chris Paul dro til Houston og Kobe la opp, men han er ikke stor nok alene til å gjøre Clippers til en utfordrer om 6. plassen i Western Conference. Etter at Clippers mistet Paul i sommer, har de mistet gløden helt og er på en kraftig vei ned og ut av sluttspill. Lagets andre stjerne, DeAndre Jordan,
er så godt som borte fra og med neste sommer, og da er det vel naturlig for Clippers å starte en rebuild, samtidig som de prøver å få noe for Griffin, som de fikk for Paul? Jeg tror og mener at Clippers må slå på tråden til Houston – igjen – for å prøve å få til en avtale for Griffin.

Slik kan traden gjennomføres:

Rockets får: Blake Griffin og Wesley Johnson

Clippers får: Ryan Anderson, PJ Tucker, Eric Gordon og 2018 2rd pick – enten fra Memphis, Charlotte eller Miami.

Er du enig? Leg gjerne igjen en kommentar! Følg oss også på Snapchat: AltomNBA og Twitter: @AltomNBA