Det kommer sikkert som en overraskelse på mange, men to BLNO-lag har valgt å trekke seg fra dameserien den kommende sesongen.

PS! AltomNBA er oppe og står igjen etter å ha blitt hacket. Det kostet mye å få hjelp til å få siden ren igjen, så dersom noen ønsker at det skal bli mer norsk og amerikansk basket på vår sider, med dybdeintervjuer og ekspertsaker, setter vi stor pris på Vipps-bidrag til 90280763!

Det tar også mye tid og krefter med å skrive saker, så vi setter stor pris på bidrag hvis dere vil at Altom skal bestå! Don’t take it for granted…

Lagene det gjelder er Tromsø Storm Ungdom og Midtbyen.

– Dessverre blir det ikke lag i Tromsø til neste år, og vet at noen vurderer spill i Oslo til høsten. Vi er dessverre ikke nok spillere, og har ikke nok ressurser rundt laget. Det er kjipt, det er dumt for jentebasket, både i nord, men også i resten av Norge., heter det fra Tromsø-leiren.

– Midtbyen har trekt laget kommende sesong grunner for få spillere. Fra klubben sitt ståsted så ønsker vi fremdeles å satse på jente/kvinnebasket og ser positivt på å kunne rykke opp igjen når spillersituasjonen endrer seg, kommer det fra Midtbyen.