Støtt oss gjerne på VIPPS til 90280763!

Det blir reprise av Camp Borgen denne sommeren! Tirsdag fikk Asker Aliens tildelt støtte fra Gjensidigestiftelsen til å kunne holde gratis utendørs basketballtrening for alle barn og unge i Asker fra klokken 12-15 alle hverdager i uke 26-30.

“Camp Borgen – en dundrende suksess”, skrev Asker på sine hjemmesider sist sesong.

Kenneth Webb blir ikke trener denne gang, siden han er ferdig som hovedtrener for Asker. Derimot får de mest sannsynlig med seg Julia De Moraes-Stene. “Coach JuJu” har mer enn ti års erfaring med å trene barn og unge, også fra flere sosiale prosjekter. Utover å være basketballtrener har hun også kompetanse til å trene barn og unge i skating, parkour, fotball og kampsport. Coach JuJu er tydelig, omsorgsfull, engasjert, og dyktig med barn og unge. JuJu er opprinnelig fra Brasil og har vært trener for basketlag på høyt ungdomsnivå i Kina.

Camp Borgen utvides i år til også å spesielt invitere gruppen med enslige mindreårige asylsøkere som Asker kommune har ansvar for. De får sin egen “slot” og oppmerksomhet fra 1530-1630. Da er det basket og parkour som gjelder. JuJus mann Jens er hovedressurs innen parkour. 

På toppen av det hele blir det sommerjobber for 4-10 Aliens-ungdommer med trenererfaring, enten fylt 18 år eller fyller straks 18 år. For spesielt kvalifiserte Aliens ungdom som er yngre enn 18 kan klubben vurdere å gjøre unntak.

– Vi er ellevilt glade og takknemlige på vegne av masse barn og unge som nå definitivt kan komme og ha det gøy sammen med Aliens på Camp Borgen denne sommeren. Vi takker for tilliten og skal gjøre vårt beste til at alle som vil får det gøy sammen med oss og de oransje ballene, sier styremedlem i Asker Aliens, Vigdis Hvaal.

Støtt oss gjerne på VIPPS til 90280763!