Natt til 7.april:

Set your watches – klokka 0100 smeller det i øst når Cleveland Cavaliers igjen skal gjeste Philadelphia 76ers. Dette er fjerde og siste kamp mellom lagene for i år, og Philadelphia må vinne for å utligne serien.

Sist ”the Cavs” var i Philadelphia feide de parketten med et tafatt 76ers og vant til slutt hele 113-91. Hjemmepublikummet kommer nok til å forvente et betraktelig bedre resultat i natt. Kveldens kamp er en kamp det er naturlig å ha store forventninger til. Med store profiler på hvert lag er det ikke tvil om at dette kommer til å bli en rysare.

For hjemmelaget er Joel Embiid ute etter å ha operert et brudd i ansiktet, mens Dario Saric er tvilsom. En ting er sikkert – hvis det er fysisk forsvarlig så spiller han. Dario har vist seg å være en utrolig sentral brikke for et 76ers som virkelig har satt opp dampen i det siste og han snitter på ca 15 poeng per kamp, i tillegg til ca 6 rebounds og 2.5 assist. Imponerende tall – og en utrolig viktig spiller å få på plass for hjemmelaget. For bortelaget er det ingen sikre spillere ute – og det antas at de vil kunne stille med sitt sterkeste lag.

I tillegg er det absolutt en bonus at Kyle Korver igjen er tilbake etter det tragiske dødsfallet til sin bror. Det er ikke til å stikke under en stol at det nok er ”kongen” LeBron James som kommer til å stå for mye av spillet her i kveld – og at han oppnår nok en triple-double er ikke usannsynlig. På tross av dette blir det nok ikke bare enkle arbeidsvilkår for Cavaliers i kveld. Jeg kan se for meg et kampbilde som svinger, med mange lead-changes og som kommer til å gå ”down the wire”.

Det er vanskelig å spå noen vinner her, men jeg holder en knapp på bortelaget, og mener det er verdi i å spille Cavaliers til 2.45 hos Unibet.

I tillegg prøves følgende spill i kampen:
Cleveland Cavaliers til 2.45 i odds hos Unibet – 5 units
Cleveland Cavaliers og under 224.5poeng til 4.7 i odds hos Unibet – 2 units
LeBron James over 38 poeng og assists til 1.85 i odds hos Unibet – 6 units

PS! Bli medlem hos Unibet og få 500 kroner bonus ved å trykke HER eller på linken under!

Natt til 01.april:

Nok en natt med NBA, og nok en natt nærmere et sluttspill som kommer til å bli utrolig spennende i år. Veldig mange lag ser ut til å ha tatt steg fra i fjor, og veldig mange lag ser ut til å være kapable til å sloss om conference-tittelen. Personlig holder jeg en liten knapp på Golden State Warriors mot Houston Rockets som finalister i vest og Boston Celtics mot Cleveland Cavaliers i øst. Lag som Philadelphia 76ers, Oklahoma City Thunder, San Antonio Spurs og Toronto Raptors kan derimot ikke undervurderes – og jeg tror at årets sluttspill kommer til å bli et av de mer spennende på mange år.

Nok prat om fremtiden. Nå er det nåtiden som gjelder, og det er en rekke interessante matchups i natt. Blant annet møter 6.plass-plasserte Washington Wizards 10.plass-plasserte Charlotte Hornets i det som kan vise seg å bli en morsom og poengrik kamp. Jeg tror at hjemmelaget, som har et tilnærmet fullt lag tilbake på parketten kommer til å gjøre det tungt for et Hornets-lag som gikk på et greit tap borte mot Cleveland Cavaliers sist.

Bortelaget har spilt rimelig bra i det siste, og mye av denne prestasjonen kan tilegnes Kemba Walker og Dwight Howard. Disse to har sammen kombinert for 43,4 poeng i snitt hver kamp i mars – helt syke tall når en tenk er på at Charlotte ligger på 10.plass i Eastern Conference. Om laget fra Nord-Carolina skal ha sjanse her i kveld tror jeg det er disse to som må gjøre mye av grovjobben for laget.

Derimot tror jeg at hjemmelaget kommer til å føle en trang for å rette opp de dystre resultatene på hjemmebane i det siste. Kun fire seire av de siste ti hjemme er ikke godt nok for et publikum som forventer at laget sitt er med å kjemper om tittelen i Eastern Conference. Hovedstadspublikummet kommer nok derimot til å få seg et lite løft i kveld når John Wall igjen entrer parketten, og jeg regner med at vi får se et Washington Wizards som kommer til å gå ut i hundre.

Kort oppsummert tror jeg på en interessant og morsom kamp hvor hjemmelaget nok kommer til å trekke det lengste strået. Følgende spill spilles hos Unibet:

Kemba Walker over 5.5 assist til 1.85 i odds – 8 units
Dwight Howard over 12 returer til 1.85 i odds – 7 units
Markieff Morris over 18.5 poeng og returer til 1.85 i odds – 5 units
Washington Wizards -5.5 poeng og over 218.5 poeng til 3.85 i odds – 4 units

I tillegg til overnevnte spill, spilles følgende:

Tim Hardaway Junior over 20.5 poeng og returer til 1.85 i odds – 8 units
Kyle Lowry over 24 poeng og assister til 1.85 i odds – 7 units
Toronto Raptors -4.5 poeng til 1.9 i odds – 8 units
Toronto Raptors -4.5 og over 204.5 til 3.75 i odds – 4 units

Lykke til!

Natt til tirsdag 27.mars: 

Charlotte Hornets – New York Knicks

Blir bare ett spill idag. Her må Hornets vinne for i å det hele tatt ha sjans til å play-off, mot et Knicks som ikke har mulighet til å kvalifisere seg. Her ser eg for meg en aldri så liten blow-out.
Link til spread: https://bettin.gs/robenho

Spiller 8U på Hornets – 10.5, til 1.78 i odds på Unibet. 

 

Natt til mandag 26.mars:

En gårsdag som var mørkere enn natten selv. Treffer på hvordan jeg tror kampen blir, men blowout og en uheldig Embiid ødelegger totalt. Idag starter kampene tidligere, og har funnet en rekke spill.
Link til spread: https://bettin.gs/robenho

Golden State Warriors – Utah Jazz

Kveldens siste spill. GSW mangler Durant, Curry, Green og Thompson, så her mener jeg det bare er å laste på Jazz.

Spiller 9U på Utah Jazz -7.5, til 1.87 i odds på Unibet. 

 

Brooklyn Nets – Cleveland Cavaliers, kl. 19:00

Her har jeg troen på mye poeng! Nets snitter på 106,3 ppg, mens Cavs har 110,9 ppg. Dette vil åpne opp for Kevin Love, som snitter på 20,3 ppg.

Spiller 8U på Love o. 19,5p på Unibet, til 1.85 i odds.

Milwaukee Bucks – San Antonio Spurs

Her er det et Spurs-lag som har vunnet 5 av de 5 siste. Det er enda ikke avgjort om Giannis spiller for Bucks, og vil være en game-time decision. Dette vil selvsagt påvirke spillet, men har skikkelig troen på Spurs! Dersom Giannis ikke spiller vil det muligens komme live-bet på en annen linje i fordel Spurs.

Spiller 6U på Spurs – 2.5 på Unibet, til 1.97 i odds. 

Indiana Pacers – Miami Heat

Pacers trenger 1 seier for å sikre seg play-off, noe de naturligvis vil gå for på hjemmebane. Jeg tror derimot ikke at Oladipo går over 21.5p, noe han ikke har gjort på de 6 siste kampene. Dette tror jeg skyldes at belastningen har blitt stor i løpet av sesongen. Sist spilte han 37 min, mens han spilte 35 i kampen før det.

Spiller 8U på Oladipo u. 21.5p på Unibet, til 1.85 i odds.

 

Natt til søndag 25.mars: 

Endte gårsdagen i pluss, til tross for et svakt bet på Wizards. Dette er slikt vi lærer av! Nattens spill ligger også i spread. Kan komme flere spill tett mot kampstart, og det er ikke sikkert de blir laget analyse på. Det er dermed lurt å følge med i spread!
Link til spread: https://bettin.gs/robenho

Philadelphia 76ers – Minnesota Timberwolves, kl. 23:00.

I nattens første spill skal Philadelphia opp mot Timberwolves, og det er duket for Joel Embiid mot Karl-Anthony Towns! Dette er to store spillere som vil få dueller mot hverandre, og det vil bli muligheter for at det kommer en del blocks til begge spillere. Jeg vil i stedet fokusere på assister, og har troen på at Embiid vil levere over linja på denne fronten. På de siste 5 har han snittet på i overkant av 3 assister.

Setter 7 units på Joel Embiid over 3.5 assister på Unibet til 1.85. 

Her har jeg også troen på at Karl-Anthony Towns får mer poeng enn Joel Embiid, spesielt med tanke på rollen han har fått når Jimmy Butler har vert skadet.

Karl-Anthony Towns scorer flere enn Joel Embiid til 1.85 på Unibet. 

 

Natt til lørdag 24.mars:

Det nærmer seg play-offs, og mulighetene for å jobbe frem nok wins til å kvalifisere seg begynner å bli færre og færre. Allerede har tre lag fra Eastern Conference sikret seg en spot i play-off, mens fem lag har fått bekreftet at det ikkje i år blir muligheter for play-off. I Western Conference er det en del jevnere, hvor fortsatt Lakers, Clippers og Nuggets har teoretiske muligheter til å kvalifisere seg for play-offs. I kveldens to hovedspill fokuseres det på favorittene i Eastern Conference.

Indiana Pacers – LA Clippers

Her kommer Pacers fra et tap mot Pelicans, men har en prosent som nesten kan garantere play-off allerede. De møter et Clippers som kommer fra en seier mot et Bucks-lag der Giannis måtte ut med skade. Clippers stiller med en seier på de siste fem, og Pacers er gode på hjemmebane, til tross for at de stiller med to seiere på de siste fem. Ingen av lagene har særlig med skader, og det kjøres et spill på Pacers.

Pacers -2.5 spilles på Unibet.

Washington Wizards – Denver Nuggets

Nok et spill der favoritten er fra Eastern Conference med mulighet til å ta et steg nærmere play-off. Her kommer Wizards med en relativt dårlig form (4 tap på de siste 10), men har seiret mot både Celtics og Pacers på de siste fem. Her er skadesituasjonen litt værre, med spesielt John Wall ute. Nuggets har, i likhet med Wizards, to wins på de siste fem, men her er Gary Harris ute. Nuggets sin borte-statistikk er skral, og om de skal ha håp om å klare å kapre en play-off plass i Western Conference må det gjøres noe med denne. Det tror jeg ikke skjer mot Wizards.

Wizards -1.5 spilles på Unibet.

 

Spreadet kan finnes her (trykk for link).