Nok en sluttspillsrunde er «in the books», og flere av seriene var fartsfylte og meget interessante. Nå er det finaler i øst og vest, og vi gir deg alt du må vite om de to kampene + analyser fra NBA-Norge om hva de tror og hvorfor, samt hvem de tror går under radaren og hvem som kommer til å skuffe mest!

Vipps gjerne til 90280763 for jobben som gjøres, det settes pris på.

Eastern Conference

#3 Boston Celtics – #5 Miami Heat (0–1)

Hvordan kom de seg til finalen i øst:
Celtics:
Ble nummer tre i grunnserien med 48–24. Slo ut 76ers (4–0) i første runde og Raptors (4–3) i andre runde.
Heat: Ble nummer fem i grunnserien med 44–29. Slo ut Pacers i første runde med en sweep (4-0), før det ble 4–1 over Milwaukee Bucks. Rekord siden NBA startet opp (grunnserie og sluttspill): 11–6.

Tidligere møter denne sesongen: 4/12 – Celtics 112-93, 28/1 – Celtics 109-101, 4/8 – Heat 112-106

Skader og forfall: Gordon Hayward er mest sannsynlig ute for resten av sesongen etter en stygg overtråkk mot 76ers, men det ble meldt under kamp 7 mot Raptors at han kan være tilbake hvis Celtics tar seg til finale.

Kamptidspunkter for serien: 16/9 – 00.00 (117-114 Heat etter OT), fredag 18/9 – 01.00, søndag 20/9 – 02.30, tirsdag 22/9 – 03.00

Vegar Fjell: Jeg tror vi får to VELDIG gode conference finaler i år, men det er denne jeg ser mest fram til. Det kommer til å bli et vanvittig bikkjeslagsmål! Begge lagene er dype og spiller bunnsolid forsvarsspill og har flere strenger å spille på offensivt. Begge lagene har en klassecoach. Det blir spennende å se hvilken utgave av Hayward som kommer tilbake, det kan bli avgjørende. Kemba Walker choket litt i de to siste kampene mot Raptors, og dersom Celtics har en Hayward som kan steppe opp når en av de andre 3 scorerne ikke får det til å stemme, da skal det bli svært vanskelig for Heat. Men Celtics må også finne en måte å stoppe Heats skyttere på, det samme med Dragic og ikke minst playoff-Jimmy. Jimmy Buckets! Og skal vi kanskje tippe på MINST ett øyeblikk med Butler og Smart der de står ansikt til ansikt og sender meldinger til hverandre? Jeg har undervurdert Heat hele veien, og det kan godt gjøre jeg gjør det igjen. Innerst inne håper jeg serien går til game 7 hvor Jimmy avgjør, selv om det ville gjort ekstra vondt som 76ers-fan. Det kan også være til Heats fordel at de kun har spilt 9 kamper så langt i sluttspillet, mens Celtics kommer fra en tøff 7-kamp serie. Men realistisk sett så tror jeg allikevel at Celtics har flest strenger å spille på og det beste mannskapet. Skytterne til Heat skal få det minst ett hakk vanskeligere og det tar litt av brodden til Heat. Men de har en av ligaens aller beste trenere og en Jimmy Butler som ikke har tenkt til å reise hjem fra Orlando uten krigsskader og trofé. Celtics vinner etter sju!

Seriens under radaren: For Celtics er det fem-seks spillere som skal spille masse og som alle nok er ganske på radaren til de fleste. I forrige runde for Heat dro jeg frem Duncan Robinson. Denne gangen velger jeg å trekke frem rookien Tyler Hero. Kommer helt sikkert ikke til å være en dominerende kraft gjennom hele serien, men han har fått mye tillit så langt i sluttspillet og er en veldig god skytter. Han kan bli skikkelig heit og levere en kamp eller to hvor han gi Celtics litt småtrøbbel.

Seriens skuffelse: Jeg er faktisk ikke helt sikker på at vi får en stor skuffelse her. Kemba Walker så ikke helt bra ut mot slutten av serien mot Raptors, men bør ha en bedre matchup mot Heat. Butler kommer til å låse ned noen, men Heat må altså låse ned Kemba, Tatum, Brown, Hayward og Smart. Butler kan ikke være helt sjef mot alle samtidig. Som sagt, ser ikke for meg en som skuffer her, så dette blir et lite skudd i blinde: Goran Dragic kommer ikke til å fortsette storspillet han har levert så langt i sluttspillet.

Kjetil Kleveland: Heat og Boston har overbevist veldig. Det er to ganske forskjellige lag, men de har det felles at de har masse «grit» og har dyp benk. Det kan nok trenges, for dette bør bli jevnt, og jeg håper på 7 kamper her. Jeg har tippa mot Heat i to runder nå, og de har 8-1. Så nå tipper jeg 4-3 Heat. Interessant statistikk som kom opp: de siste NI NBA-finalene har hatt enten Miami eller Andre Iguodala i seg! Så han må jo være under radaren-mannen her. Er han tunga på vektskålen fra benken? Marcus Smart kan jo være tilsvarende for Boston. Og hørte vi at Gordon Hayward hadde vært ute og skutt et par skudd?

Skuffelsen kan fort bli Bam Adebayo i Miami. Han har vært enorm når han har funnet seg til rette, men noen lag har også tatt ham ut. Og det kan være nøkkelen til hele serien. Samtidig har Kemba Walker hatt noen mediokre kamper, og han må lykkes for at Boston skal vinne. Så er det jo historiefortellingen her da! HVIS det blir Lakers fra vest, blir det enten klassikeren Lakers – Celtics eller Lakers og LeBron mot Miami som først gjorde ham til champ! Popkorn time!

Ulrik Tallhaug Sydnes: Dette ligger an til å bli en kanonserie, som fort kan ta mange kamper å avgjøre. Miami har skrudd opp til et nytt gir i sluttspillet og slo enkelt ut Milwaukee i forrige runde. De har fjernet mye av dødkjøttet fra rotasjonen, noe som gir de en fryktinngytende blanding av forsvar og skyting. Goran Dragic er tilbake i all-star form og så har de Jimmy Butler, som ikke frykter noen når det skal avgjøres på slutten av en kamp. Boston så ut til å ha knekt koden i serien mot Toronto, men den endte fryktelig jevnt. Får tilbake Hayward fra skade, men det spørs hvor sentral han blir siden han er kamprusten og Smart har levert i hans fravær. Heat har gjort mine tidligere tips til skamme, men skal jeg tippe en vinner her så blir det Celtics. De har levert hele veien, selv mot veldig tøff motstand. Men det blir nok en lang og jevn serie, hvor momentumet kan skifte flere ganger.
Boston 4–3 Miami.

En spiller som har gått litt under radaren til nå er Kemba Walker. Tatum og Brown har gjort den største drajobben for Celtics, men Heat har mange tøffe wing-forsvarere. Der de er svakest defensivt er mot point guarder, noe vi så mot Brogdon i første runde, og det kan Walker utnytte.
Jae Crowder har vært veldig viktig for Miami så langt, med sitt solide forsvarsspill og 40 % skyting på en haug med trepoengere hver kamp. Han vil nok forsette å jobbe hardt defensivt, men har vært en ustabil skytter i sin NBA-karriere. Bostons mange forwarder kan gjøre det tøft nok til at den heite skytingen hans kjøler seg ned.

Frederik: Dette blir en magisk serie tror jeg. Heat leder jo 1–0 når jeg skriver dette. Tror Celtics vinner i 6 kamper. Jeg tror også vi får flere veldig jevne kamper. To lag som matcher hverandre godt. Bevegelige spillere som kan rotere enormt i forsvar, flere spillere som kan sette trepoengere og få laget tilbake i kamper. Stjerner, da særlig i Jimmy Butler og Jayson Tatum. Det jeg tror blir avgjørende i serien er Kemba Walker. Har vært helt ute av det i flere kamper nå. Noe av det er forsvaret til Raptors og Heat, men mye av det er at han bare bommer på skudd. Jeg tror han snur det, og da tror jeg Heat er i trøbbel.

Det blir også spennende å se når, og hvordan, Gordon Hayward kommer tilbake. Tilfører jo laget en helt ny dimensjon og særlig når Kemba ikke er helt i støtet. For Heat vil jeg fremheve Goran Dragic og Tyler Herro. Dragic er faktisk jevnt over Heats beste spiller. Han styrer laget enormt bra. Kan score når han må, men liker helst å sette opp andre. Kan ta over, men er helt ok med å la andre gjøre det. Jimmy er Heats beste spiller, men Dragic er den som hele tiden gjør det som skal til. Herro imponerer meg enormt. Rookie, men så dødelig skytter. Og det verste, virker som prosenten går opp når det er avgjørende skudd. Blir ikke overrasket om Heat vinner og det er Herro som avgjør alt. Men tror som sagt på Celtics i denne serien.

Vinnith Andersen: Denne serien ser jeg frem til, kan ikke se annet enn sju kamper. Er meget usikker på hvem som går videre her, men sitter med en følelse på at Butler ikke vil la denne sjansen gå fra han og han kommer til å være enorm begge veier og garde Tatum i forsvar. Celtics laget er enda ungt og jeg tror det blir noen finaler i årene som kommer. Tipper Bam blir enorm, ser ikke hvem på Celtics som skal guarde han. Tror Smart blir skuffelsen, Heat har så mange som kan stoppe han og de kan bytte ofte, men igjen så har Celtics Kemba, ser ikke hvem på Heat som skal stoppe han. Men tror som sagt Heat tar dette i 7, Bam blir den store spilleren og Smart blir skuffelsen. Men vi vet alle at Butler er mann som blir å sørge for at Heat tar dette, men det er ikke en spiller under radaren. Er bare å glede seg til – forhåpentligvis – sju kamper.

Daniel Rausand: Miami Heat har så langt i sluttspillet vært rødglødende heite, og klarte nettopp å kjøre over det beste laget i øst, nemlig Milwaukee Bucks med Giannis Antetokounmpo i spissen. Hadde jeg vært Boston Celtics hadde jeg nok håpet på Toronto Raptors i finaleserien i øst, for de har vært litt ustabile. Særlig Pascal Siakam, som jeg trodde var klar for mer enn han har vist til nå. Når det kommer til Boston Celtics, så er jeg spent på om Gordon Hayward er spilleklar. Er han det, så har Celtics meget gode sjanser mot Heat. Men da må også Jayson Tatum ta med seg det han gjorde mot Toronto Raptors. Han har vist seg som den beste spilleren for Celtics, og i kamp sju mot Raptors scoret han 29 poeng, tok 12 returer og hadde 7 assists. Selv om Tatum muligens har vært best, så er det Marcus Smart som har vært viktigst for Boston Celtics. For en kriger! Jeg gleder meg til å se ham mot Jimmy Butler. Det blir kamp, det!

Under radaren: For Miami har jeg trua på Jae Crowder. Han viste muskler mot Bucks, og satte 22 treere i den serien. For Boston har jeg lyst til å nevne Daniel Theis, for den jobben han gjør defensivt under kurven er helt nydelig.

Hvem skuffer mest: Kendrick Nunn og Andre Iguodala. Det må sies at disse spillerne ikke har vært de viktigste bidragsyterne for Miami så langt, med spilletid på 10-20 minutter og et snitt på 4 poeng per kamp.

Thomas: Dette er helt uforutsigbart i mine øyne. Heat har vært suverene så langt i sluttspillet. Den klare lederen er Butler og han viser gang på gang hvorfor han er så verdifull i avgjørende situasjoner. Han ser alltid ut som om han er den på banen som bryr seg mest om å vinne og han har den unike egenskapen til å ta ut mest når det teller mest. Bam har vært knallsterk hele sesongen og viser også i sluttspillet at han er definisjonen på en moderne big man. Kan spille forsvar på nesten alle, sterk avslutter og meget god pasningslegger. I tillegg har de en Dragic i storform og superskytterne Robinson og Herro. A ja, så har de Iguadala og Carroll som kan spille forsvar og som har masse erfaring fra sluttspillkamper.

Celtics på sin side har en råsterk førstefemmer. Smart har, som jeg egentlig forventet, dominert i forsvar og har i tillegg vist seg fram offensivt. Tatum kan være seriens beste spiller. Brown har hatt en liten offensiv slump, men kan være strålende på begge sider av banen. Kemba ble satt ut av Nurse sine forsvarstrekk, men viser i glimt hvor god han er offensivt. Og her tror jeg nøkkelen ligger til hvem som går til finalen. Dette blir en trenerduell. Spoelstra mot Stevens. Trekk og mottrekk. Finurlige forsvarsoppsett mot smarte angrepstrekk. Klarer Stevens å utnytte Kemba sine offensive evner og få spilt ham fri kan det tippe Celtics vei. Samme med Bam hos Heat. Hvis han får herje under korgen vil det gi plass til skytterne for Heat. En annen faktor som blir avgjørende er selvsagt Tatum. Han kommer til å møte tre råsterke forsvarere som roterer på ham gjennom serien i Butler, Iguadala og Carroll. Hvis han kan ta dem 1 vs. 1 så kan også mye være gjort for Celtics.

Jeg liker ikke å tippe spillere som skuffer og jeg aner ikke hvem det vil være. Ser Hayward antas å være tilbake i løpet av serien. Tror det kan være en nedtur. Spilleren som ikke er stjerne, men fort kan bli det etter serien er Tyler Herro. Makan til uredd unggutt har jeg knapt sett. Så hvem vinner? Jeg aner ikke, men magefølelsen akkurat nå sier Heat i 7. Den magefølelsen kan endre seg om en time.

Markus Linge: Jeg tipper dette kan bli ganske jevne kamper, hvor alt kommer til å falle ned på detaljene. Jeg tenker at Celtics drar det lengste strået til slutt, rett og slett på grunn av dybden deres – shooters, rytme, forsvar, and so on. Jeg tror det blir avgjørende for Celtics at Kemba Walker finner grooven sin igjen, og det tror jeg også at han gjør. I tillegg kan Gordon Hayward plutselig bli klar igjen, og da har de enda bedre bredde og dybde. Jeg tror Theis blir viktig for Celtics, og kanskje den avgjørende defensive forskjellen som ikke alle forventet.

Western Conference

#1 Los Angeles Lakers – #3 Denver Nuggets

Hvordan kom de seg til finalen i vest:
Lakers: Ble nummer en i grunnserien med 52–19. Slo ut Trail Blazers i første runde (4–1) og Rockets i andre runde 4–1.
Nuggets: Ble nummer tre i grunnserien med 46–27. Slo ut Jazz i første runde (4–3) og Clippers (4–3) i andre runde.

Tidligere møter denne sesongen: 3/12 – Lakers 105-96, 22/12 – Nuggets 128-104, 12/2 – 120–116 Lakers etter OT, 10/8 – 124–121 Lakers

Skader og forfall: Avery Bradley er ikke med til Orlando grunnet at hans seks år gamle sønn tidligere har slitt med å bli frisk etter å ha ligget i respirator. Dion Waiters er usikker til kamp 1 med en vond lyske.
Will Barton er ute med en kneskade frem til minst 1.oktober.

Kamptidspunkter for serien: lørdag 19/9 – 03.00, mandag 21/9 – 01.30, onsdag 23/9 – 03.00, fredag 25/9 – 03.00

Vegar: At Nuggets er her, etter å ha ligget under 3–1 mot Jazz og mot favorittene Clippers, er intet mindre enn vanvittig imponerende. Og det er mange momenter å dra fram. Først og fremst at de nekter å gi opp og fighter seg tilbake i «tapte» serier. Dernest enkeltspillere som Jokic, Murray og Porter Jr. Nuggets Front Office har gjort mange gode valg og Malone og hans team har utviklet gode spillere og et veldig godt lag. Og når de nå kommer fra årets upset mot Clippers, da blir det selvsagt ingen walk in the park for LeBron, Davis og Lakers. Men selv om de har imponert, så er det to faktorer jeg tror man skal ta med fra Clippers-serien.

Clippers burde ha avgjort det, men de slapp seg ned i game 5 og 6 og ga Denver momentum. Sånn sett så handler det ikke bare om Nuggets, men også om at Clippers rett og slett tabbet seg ut, uten at jeg skal bruke mer tid på det her. Poenget mitt er at jeg ikke tror LeBron lar Lakers gjøre det samme. De gikk på en smell i game 1 både i runde 1 og 2, før de så vant de fire neste og til dels loffet seg til conferance finale. Nuggets kommer fra to syv kamp serier, Lakers har ikke vært i nærheten av å ta ut alt. Samt at Lakers har LeBron og Anthony Davis. Supportcastet er jeg litt skeptisk til, men alt i alt tror jeg Lakers skal ta dette om de beholder konsentrasjonen og ikke slipper seg ned som Clippers gjorde. Nuggets vil gi de kamp, men LeBron kommer til å avgjøre. Ikke minst vil Jokic kunne møte Davis, og det er en helt annen mostand enn Harrell … Lakers etter 6.

Seriens under radaren: Gary Harris – Harris er endelig tilbake fra skade og var svært viktig i serien mot Clippers. Bidrar med viktige poeng offensivt, men er ikke minst en mange kanskje snakker for lite om når det gjelder gode forsvarsspillere i NBA. Var enorm i forsvar mot Clippers. Vil kunne være en nøkkel for at Nuggets skal klore seg fast og få momentum også i denne serien.

Seriens skuffelse: Nikola Jokic – Her kan jeg komme til å se skikkelig dum, for vi vet alle hva Jokic er i stand til å levere offensivt. Men dersom Lakers matcher han opp med Davis, så tror jeg han skal slite med å levere nok offensivt og han vil bli avslørt defensivt. Det vil i så fall også kunne bli Nuggets sitt fall i denne serien.

Vinnith: Veldig overasket over at Clippers ikke er her, men gleder meg til å se Jokic mot AD og MPJ mot Bron. Tipper på underholdende serie men som Lakers tar etter 6 kamper. Føler Lakers har forsvar mot Jokic med AD, og de to store centerene (Dwight og McGee), noe Clippers ikke hadde. Tror Murray blir skuffelsen i denne serien, Lakers har vært gode på å stoppe gardene på Portland og Houston og tror Murray får det vanskelig. Tror igjen Morris kan overraske, selv om det nok blir mindre minutter fordi Lakers går for større lag på banen. Gleder meg å se disse kampene og tror som sagt King James styrer Lakers videre.

Ulrik: Det skulle ikke vært mulig å komme tilbake på den måten Nuggets har gjort, ikke bare én, men to ganger. De må finne seg i å være underdogs mot Lakers, men de viste sist mot Clippers at det ikke nødvendigvis betyr noe. I grunnserien vant Lakers de tre oppgjørene LeBron James spilte, men tapte den han stod over. Både LeBron og Davis vil skape store problemer for Denver, men etter en fryktelig start sluttspillet defensivt har Nuggets klart å tette bra igjen lagmessig. De har gjort noen taktiske grep for å gi mer hjelp og uavhengig av fysikk så jobber de ræven av seg. Lakers har også låst godt igjen, men Murray og Jokic har vist at de kan skape problemer for de fleste.

Jerami Grant er en spiller som kan gå litt under radaren, men er veldig viktig for Nuggets. Offensivt kan han kutte mot kurven og skyter godt nok til å spille begge forwardposisjonene, men det er defensivt han har aller størst verdi. Han vil antagelig få hovedansvaret for å dekke LeBron, samtidig som han er deres beste hjelpeforsvarer rundt kurven.
Playoff-Rondo var tilbake mot Rockets og ga Lakers en ny dimensjon. Når han både er engasjert defensivt og treffer på trepoengerne sine går han fra å være et stort minus til et pluss, men holder han samme nivå denne runden? Her skal han i hvert fall få kjørt seg i forsvar om han får mange minutter med ansvar for Murray.

Frederik: Wow, hvem hadde trodd dette? Ikke jeg i alle fall. Lakers går inn i denne som store favoritter. Slik Clippers gjorde mot Nuggets. En ting er helt sikkert, vi skal ikke regne bort Nuggets. Det er en serie jeg ikke har tenkt særlig på, fordi jeg ikke hadde i mine villeste drømmer trodd vi skulle få den. Begge lag har store match-up problemer. AD og LeBron vil helt klart bli et problem for Nuggets. Slik de vil være mot alle. Men hvem skal hjelpe de for Lakers? Nuggets matcher godt opp mot resten av gutta på Lakers. Jokic og Murray er nok et like stort problem for Lakers å matche opp med. Og i utgangspunktet liker jeg de andre spillerne på Nuggets bedre enn Lakers’ rollespillere. Nøkkelen tror jeg blir der, blant rollespillerne.

Rondo var sitt gamle jeg mot Houston. Det vil være enormt for Lakers om han kan fortsette slik. Caruso, Kuzma, Morris og Green må sette skudd. Skudd vil alltid være der når du spiller på lag med LeBron og AD. For Nuggets er det alt avgjørende at Gary Harris er tilbake. En fremragende forsvarsspiller. Om han i tillegg kan sette litt skudd så dytter det pila skikkelig i retning Nuggets. Hva får Nuggets av Michael Porter jr. Har vist at han absolutt ikke er redd for å ta skudd. En bedre versjon av Kuzma i mine øyne. Lakers har hvilt og ladet opp, som jeg tror passer de bra. Nuggets kommer på en bølge av momentum, som jeg tror passer de bra. Jeg tror dette kan bli en skikkelig gøy serie. Tipper Lakers tar det i 6 kamper. Også så utrolig gøy det er med sluttspill i år. Av de fire lagene i semifinalene så er det kun ett (Lakers) som var tippet der av de aller fleste. Et helt åpent sluttspill så langt, fantastiske lag og herlige spillere. Det blir lite søvn, men er så verdt det.

Thomas: Da ble det altså Nuggets mot Lakers i WCF. Jeg burde egentlig avstå fra å både bedømme og spå utfallet av noe som helst etter at jeg trodde Clippers kom til å sweepe dette Nuggets-laget. Utrolig imponerende serie og sluttspill totalt sett fra et fremdeles ungt Nuggets. Murray opprettholdt storspillet fra serien mot Utah og sto ikke noe tilbake for stjernene til Clippers. Den store stjernen er likevel Jokic. Han var spilleren som Clippers ikke kunne forsvare og spørsmålet er om Lakers kan. De har AD som er vel så sterk og mye mer mobil både vertikalt og horisontalt. Jeg tror han kan holde Jokic alene og da er det kun for Lakers å holde seg tett på resten av Nuggets og dette skal være lett match. Problemet er at Jokic er en så god pasningslegger og Nuggets har så gode bevegelser at det alltid kommer åpninger. Pick and pop mellom Murray og Jokic er også så effektivt at det ikke holder med to forsvarere på dem. Da gjelder det å ha orden på rotasjonene sine og vite hvem man skal la skyte til enhver tid. Hele laget til Nuggets kan i utgangspunktet skyte og må være proppfull av selvtillit etter to historiske serier. Lakers på sin side har tatt ut akkurat så mye som de har hatt behov for. Lebron har etter hvert blitt en ekspert på in-game load management og i de siste kampene mot et desillusjonert Rockets virket det spm han hånet dem til tider.

Jeg har ment hele sesongen at Lakers er for svake bak sine to stjerner til å gå hele veien, men er nå mer usikker. De to, på papiret, sterkeste motstanderne i Clippers og Bucks er borte og Lebron og AD har fått hvilt seg greit gjennom boblen. I tillegg har playoff-Rondo dukket opp fra mørket og gitt viktige poeng og ikke minst tatt ballen ut av Lebrons hender til tider. Hvis vi skal prøve å oppsummere litt så er jeg usikker på om Lakers kan stoppe Nuggets, men jeg er enda mer usikker på om Nuggets kan stoppe Lebron og AD i storform. Spørsmålet er om det holder? Jeg tror at Malone finner en måte å utnytte Porter Jr. sitt offensive arsenal og at han kan bli tungen på vektskålen. Han blir altså spilleren som går under radaren. Spilleren som skuffer blir da naturlig en av hjelpespillerne til Lakers. Kanskje Kusma? Kanskje Caruso? Når alt dette er sagt så har jeg vist at jeg bommer totalt så kanskje det ender i en sweep til Lakers…

Markus: Dette kan bli veldig jevnt. Lakers tror jeg blir veldig avhengige av å treffe 3-poengere, og å få igang spillere som Danny Green og Kyle Kuzma. Vi vet alle hva de kan gjøre, men vi har sett altfor lite av det.

Nuggets trenger å holde Jokic og Murray varme, for de har vært gloheite i dette sluttspillet, og nesten umulige å stoppe. I denne serien tror jeg både Kyle Kuzma og Gary Harris kan bli helt avgjørende. Om disse gutta har dagen, i tillegg til de store stjernene på laget, så blir dem ekstremt tøffe å stoppe.

Største skuffelse tror jeg blir Jamal Murray, om Lakers spiller det forsvaret jeg drømmer om at de skal, eller så kan det bli Kyle Kuzma. Kyle Kuzma er dessverre veldig ofte enten eller.